29 juni: De Onzichtbare Wereld van de Sjamaan, Avani van Leeuwe

29 juni: De Onzichtbare Wereld van de Sjamaan, Avani van Leeuwe

Deze lezing neemt u mee naar eeuwenoude wijsheden en rituelen, geplaatst in deze tijd en in een nieuwe westerse jas gegoten. Daar waar vroeger leermeesters en geheime scholen nodig waren is nu het Leven zelf de transformator en de Weg. De lezing vertelt over het weven van het Lichtlichaam – dat in feite leven vanuit het hart is – en geeft een perspectief waarmee u de wereld zoals die nu in ontwikkeling is kan plaatsen in de ontwikkeling van het Groter Geheel.

Avani van Leeuwe is arts-sjamaan-priester-heler, opgeleid als westers arts en ingewijd in de traditie van de Inca. Hij is oprichter van Inner Quest, draagt het helend pad van de vier winden der verandering uit, heeft een helers praktijk, geeft training duurzaam en bezielend leiderschap, verzorgt transformerende reizen samen met de sjamanen in de heilige bergen van Peru en is schrijver van het boek Het Heilige Pad van de Leider en Terugkeer in het Licht.

Deze avond kost: €15,- pp.

Meld je aan bij Ank Toussaint op 06-45766435.
Avani start om 20.00 uur. Zorg dat je 19.45 aanwezig bent.

Meer informatie: www.innerquest.nl.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>